Макар и да се появи като резерва в снощната загуба

...
Макар и да се появи като резерва в снощната загуба
Коментари Харесай

Гибралтарец отне последния рекорд на Ибрахимович

Макар и да се появи като запаса в снощната загуба на Швеция с 0:3 от Белгия, 41-годишният Златан Ибрахимович не е най-възрастният футболист, играл в мач от европейски квалификации, за какъвто го оповестиха редица международни медии.
 Неуморимият Златан Ибрахимович с следващо достижение Неуморимият Златан Ибрахимович с следващо достижение
Оказа се, че по-същото време за Гибралтар е играл нападателят Лий Каскиаро, който е роден на 29 септември 1981 година или единствено с четири дни по-рано от Ибрахимович, тъй че този връх принадлежи на него. Опитният състезател на Линкълн Ред Импс записа 85 минути при снощната домакинска загуба на неговия народен отбор с 0:3 от Гърция. Той дебютира за Гибралтар през юли 2014 година още веднъж в мач от евроквалификации (загуба с 0:7 от Полша), като има 54 срещи с 3 гола и 4 асистенции за своята татковина. Също по този начин Каскиаро, който по специалност е служител на реда, беше титуляр и в двата мача на страната си против България през предходната година, приключили с реми 1:1 и победа за “лъвовете ” с 5:1.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР