Макар и да са минали само десетина дни след първия

...
Макар и да са минали само десетина дни след първия
Коментари Харесай

Efbet коефициенти, след като Уайлдър разкри стратегията си за победа срещу Фюри в реванша

Макар и да са минали единствено десетина дни след първия супер мач против Тайсън Фюри , Дионтей Уайлдър към този момент съществено обмисля тактиката си за победа в идния през идната година реванш. Двамата боксьори в супертежка категория в последна сметка приключиха наедно по съдийско решение, което беше доста дискутирано след мача. Съперниците получиха по един глас от двама от съдиите, а третият отсъди тъждество в ударите. Така Уайлдър резервира шампионския си пояс.

Той обаче не е задоволен от развоя на дуела. Много мнения и разбори след мача даже отдадоха преимущество на Фюри, като упорстваха, че той е бил по-добрият боксьор в срещата. Тази седмица се чака да стартират договарянията сред сътрудниците на двамата бокьори и WBC федерацията по отношение на уточняването на детайлите по контракта за идния реванш.

Фюри беше по-тежкият боксьор в мача. Той даже се подложи на свиреп режим в храненето и тренировките в процеса на подготовката си за мача. Уайлдър е навръх противоположния полюс. Кантарът сподели тегло от 96 кг за него.

Супердвубоят беше един от топ мачовете на годината, и основно събитие за множеството международни букмейкъри. Родният букмейкър efbet оферираше едни от най-атрактивните коефициенти за мача, като това напълно не е изключение.

Дионтей сподели пред американски публицисти, че счита ниското си тегло за една от аргументите да не успее да победи изрично Фюри. Съответно той има желание да качи маса във времето до реванша, с цел да изравни разликата в килограмите с Фюри. Точните думи на Уайлдър бяха: " Ние към този момент мислим по тактиката за реванша, в моя лагер. На първо място, ще поправяме тежестта ми. Вие знаете, че аз съм се боксирал съвсем постоянно против по-тежки от мен противници. Това обаче в никакъв случай не ми е пречело. Аз постоянно съм имал силата да преодолея тази разлика в килограмите. Просто постоянно съм имал толкоз огромно преимущество над противниците ми в силов аспект, че тежестта в никакъв случай не е било сериозен фактор. Всички тези момчета, против които съм се бил...Те в никакъв случай не са били способни да ме пратят в нокдаун, макар че са били по-тежки от мен. А аз постоянно съм бил кадърен да ги пратя на земята, в нокдаун, тъй като съм доста по-силен от тях. “

Уайлдър има извънредно невисок % на телесни мазнини и в никакъв случай не е тежал повече от 103 кг в кариерата си. Сега първенецът разкри новата си цел по отношение на тежестта си: " Моята цел постоянно е била да доближи тегло от към 110-111 кг. Аз към този момент имам силата и бързината, тъй че единствено си представете какъв брой по-опасен ще бъда, когато прибавя нужните килограми към тежестта си. Гарантирам ви, когато това стане, някой ще бъде доста засегнат. Но въпреки всичко, нито един боксьор не би трябвало да се самозабравя на кръга. В нашата категория ударите са толкоз мощни, че умерено могат да доведат до гибелен излаз по време на мач. Аз имам силата да контузвам съперниците си, само че в никакъв случай няма да стигна до такава степен, да изгубя изцяло надзор над ударите си и да предизвикам нещо неприятно. Не бих желал да направя такова нещо. “

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР