Макар и да не присъства на погребението на принц Филип,

...
Макар и да не присъства на погребението на принц Филип,
Коментари Харесай

Специалният жест на Меган Маркъл за погребението на принц Филип

Макар и да не участва на погребението на принц Филип, Меган Маркъл въпреки всичко отдаде респект на починалия брачен партньор на Елизабет Втора .

Херцогинята на Съсекс, която е в напреднала бременност с второто си дете, не получи здравно утвърждение да лети от Калифорния, където са открити дружно с принц Хари, до Лондон, с цел да придружи брачна половинка си на събитието.
 Погребението на принц Филип  Погребението на принц Филип  Погребението на принц Филип  Погребението на принц Филип
Освен че е следила погребението от вкъщи си, Меган Маркъл е направила още един жест към херцога на Единбург. Заедно с принц Хари са подготвили специфичен венец, допълнен от записка, надписана ръкописно от херцогинята.

Украсата включва цветя със особено значение по концепция на двойката , описват от - растението меча стъпка, един от знаците на Гърция, което е отпратка към корените на принц Филип , както и морска падуба, представляваща службата на починалия на херцог на Единбург в Кралските военноморски сили .

Венецът е направен от флориста Уилоу Кросли, работил преди този момент върху аранжировки за сватбата на Меган и Хари през 2018 година, както и за кръщенето на техния наследник Арчи в замъка Уиндзор.

Двойката уважи паметта на принц Филип с обръщение в формалния уебсайт на организацията си Арчиуел (Archewell) в деня на гибелта му. То съдържаше следните думи, изписани с бели букви на мрачен декор: „ В памет на Негово Кралско Височество херцога на Единбург, 1921-2021 година Благодарим за преданата работа. Ще липсвате доста на всички “.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР