Макар и да изминаха няколко седмици, престоят на Левски в

...
Макар и да изминаха няколко седмици, престоят на Левски в
Коментари Харесай

В Малта останаха очаровани от Левски и Делио Роси

Макар и да изминаха няколко седмици, престоят на Левски в Малта към момента е една от водещите тематики за тамошната футболна общност. ТОПСПОРТ се свърза със спортно-техническия щаб на Гзира Юнайтед, който беше надвит с 2:1 от селекцията на Делио Роси.

 Левски победи Гзира Юнайтед с 2:1 в контрола
Левски победи малтийски тим от третия си опит, Нашименто и Паулиньо впечатляват

" Сините " надиграха Гзира Юнайтед с 2:1 в последната си контрола на Рицарския остров

Малтийците са останали очаровани от класата на столичния гранд, като акцентираха сериозната тактическа дисциплинираност, която " сините " съблюдават под управлението на своя италиански старши-треньор.

От Гзира Юнайтед са на мнение, че тимове като Левски оказват помощ доста за развиването на футбола на острова и подготовката на локалните отбори за европейските клубни шампионати.

" Левски е тим на извънредно професионално равнище. Създали са стройна организация и дават всичко от себе си, с цел да възстановят лидерската си роля както в българския шампионат, по този начин и в континенталните съревнования ".

" Футболистите им имат положителни качества и нужната за сходен гранд физическа устойчивост. Делио Роси е научил тима си да играе в желаната от него групировка, като клубът се пробва да господства посредством придвижването си по терена и своята тактическа дисциплинираност ".

 Звездите на Левски сервираха цветя пред паметника на Апостола
Звездите на Левски сервираха цветя пред паметника на Апостола

" Сините " съблюдаваха традицията

" Хубаво е, че огромни тимове като Левски идват на подготовка в Малта. Така да се каже, може да си сверим часовниците с по-добрите от нас. Това е отлична опция за нашите локални отбори, които стартират присъединяване си в европейските клубни шампионати още в първите кръгове през юни ", обявиха от Гзира Юнайтед особено за ТОПСПОРТ .
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР