Макар и да има дете от него, Джулиана Гани намери

...
Макар и да има дете от него, Джулиана Гани намери
Коментари Харесай

Ето как Джулиана Гани заличи от живота си бившия

Макар и да има дете от него, Джулиана Гани откри метод да заличи някогашната си възлюбена Илиян Найденов. До през вчерашния ден фитнес инструкторът толкоз доста беше обсебил сексбомбата, че тя му посвети няколко татуировки по тялото си, а в този момент бе принудена да ги в профил със специфични процедури и по-късно да изрисува тялото си с нови, с цел да не останат никакви следи от екс-половинката й.

Тези дни Гани се похвали в обществената мрежа, че е татуирала целия си тил. Тази рисунка се е наложила точно заради тази причина, защото желала да прикрие спомените от Илиян по който беше бясно влюбена. Припомняме ви, че тя заличи името на някогашния си и от татуса на гърдите си. А в този момент изографиса гърба с дама в елегантна рокля.

В същото време Гани не пропуща да покаже на Илиян, че е бил мистър Никой, като ласкае новия си обичан Теодор. На намеците, че с монтанският мачо са били доста готина двойка, Джулката отвърна със фотография с настоящия си мъж и посланието: "Това е прелестна двойка ". Дали обаче ще посвети и на него татус - времето ще покаже!

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР