Макар и да е зима, желаещите да се занимават със

...
Макар и да е зима, желаещите да се занимават със
Коментари Харесай

Farming Simulator 19 е безплатна в Epic Games Store

Макар и да е зима, искащите да се занимават със земеделие получават тази седмица опцията да поработят на полето с непредвиден подарък, който им вършат Epic Games и Giants Software.

Като част от програмата на Epic Games Store за подаряване на една игра седмично, магазинът предлага на всички свои консуматори Farming Simulator 19. Предложението е годни до втори февруари.

Farming Simulator може умерено да се дефинира като дълготраен хот. Макар и нишов артикул като тема, симулаторът е построил вярна общественост от почитатели зад себе си, които Giants не не помнят. Играта е занимателна и сега – безвъзмездна – тъй че за какво да не ѝ дадете късмет?

„ Ултимативната фермерска симулация се завръща с изцяло преобразена графика и най-пълното фермерско прекарване, доставяно в миналото! Превърнете се в съвременен фермер и развийте свое лично стопанство в две големи американски и европейски среди, изпълнени с вълнуващи нови фермерски действия, култури за събиране и животни, за които да се грижите. Подкарайте над 300 достоверни транспортни средства и машини, като в този момент включваме John Deeree, дружно с Case IH, New Holland, Challenger, Fendt, Massey Ferguson, Valtra, Krone, Deutz-Fahr и доста други. Отгледайте своята плантация онлайн дружно с други играчи и сваляйте създаваните от общността моддове за едно непрекъснато продължаващо Farming Simulator прекарване. Може да свалите играта отсам.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР