Макар февруари да си е спечелил славата на най-романтичния месец,

...
Макар февруари да си е спечелил славата на най-романтичния месец,
Коментари Харесай

Тези 4 зодии ще се сгодят през декември

Макар февруари да си е спечелил славата на най-романтичния месец, декември не му отстъпва по нищо. Празници, декорация, светлинки, споделени моменти и възприятие на уют. А какво би могло да го направи още по-страхотен в любовно отношение? Годеж, несъмнено!
Скорпион
 Тайната на щастливата връзка съгласно зодиакалния ви знак Тайната на щастливата връзка съгласно зодиакалния ви знак
Всички желаеме да намерим философския камък в любовта и да останем постоянно влюбени и обичани. Ето какво търсят обособените знаци във връзкит...
Още от началото на декември, Скорпионите ще летят от благополучие. Ще схванат, че са срещнали другата си половинка и нищо няма да им попречи да създадат идната огромна стъпка. Астролозите поучават дамите Скорпиони да бъдат търпеливи, до момента в който чакат предложение за брак. Не разваляйте изненадата с многочислени въпроси и не бързайте. Както е споделил народът: За всяко нещо си има място и време.
Лъв
За вас животът е едно безпределно премеждие, в което е значимо да бъдете водеща фигура и безспорно ще приемете брака със същата идея. Дългосрочното обвързване въобще не ви тормози, тъй като знаете, че скуката и монотонността могат да бъдат предотвратени. Още повече, когато знаете, че е намесен някой толкоз страховит човек като вас!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР