Макар есента да настъпва лека по лека и вече да

...
Макар есента да настъпва лека по лека и вече да
Коментари Харесай

Тита на припек през късния септември

Макар есента да настава лека по лека и към този момент да усещаме, че времето захладнява, Тита реши да покаже на почитателите си в Инстаграм слънчевите лъчи, огрели крайбрежието, на които певицата се радва от плажа преди ден.

" Прекалено хубаво, с цел да е истина ", гласи посланието към изображението, събрало досега повече от 32 хиляди лайкове, написа life.dir.bg.

На фотографията изпълнителката лежи в шатра със пердета, ситуирана на самия бряг, наоколо до морето. Блондинката е облечена в мощно изрязан неоново зелен бански костюм от две елементи, разкриващ пленителните извивки на нейното тяло, а визията ѝ се добавя от риза, чиито дълги ръкави са навити нагоре, както и слънчеви очила.

Публикация, споделена от (@hrisistar) на Сеп 23, 2020 в 6:45 PDT

Тя не издава къде тъкмо е решила да събира лъчи за последно това лято, само че, възхитени от външния ѝ тип, феновете ѝ даже не я и питат. Те изписаха голям брой похвали по адрес на Тита в мненията под поста ѝ, към които се причисли и Мария Илиева, поставяйки сърце.

Неотдавна Христина постави завършек на всички спекулации за връзките ѝ с ММА боеца Недко Николов, признавайки, че той е новият мъж до нея. Преди малко повече от седмица тя показа техен общ кадър от светско събитие, на което той я целува по бузата, до момента в който тя се усмихва необятно. Малко по-късно спортистът също качи в акаунта си снимка, на която прегръща любимката на младежите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР