Макар до изборите за Европарламент има повече от три месеца,

...
Макар до изборите за Европарламент има повече от три месеца,
Коментари Харесай

РИА Новости: България поиска намеса по братски

Макар до изборите за Европарламент има повече от три месеца, нещо прекомерно доста станаха искащите в Европа, искащи да получат „ ръка от Москва “. Някои даже биха били съгласни и на крайник, с чиято помощ постоянно се дава ускоряване. Това написа в материал на журналиста от „ Спутник “ Михаил Шейнкман, оповестен в РИА Новости. Ето и цялостния текст на публикацията.
България внезапно се разсъни. Спомни си, че е стара, а не някаква си младоевропейска. Значи и тя заслужава вниманието на Кремъл. Непременно с вмешателство. И не по този начин, както той искаше, когато оферираше да донесе на ниска цена газ, пари за пренос и работни места с „ Южен поток “. Тя няма потребност от това положително. А би трябвало да е скрито, с избори....
„ Чакаме Русия да се опита да се намеси в изборния развой “, по-скоро прикани, в сравнение с предизвести вицепремиерът Дончев. „ Не се колебая в това “, добави по-късно водачът на парламентарното болшинство Цветан Цветанов. Трябва да се означи, че малко закъсняха със своята поръчка. Макар до изборите за Европарламент има повече от три месеца, нещо прекомерно доста станаха искащите в Европа, искащи да получат „ ръка от Москва “. Все отново тя не е Шива. Някои даже биха били съгласни и на крайник, с чиято помощ постоянно се дава ускоряване.
Вероятно в България схващат, че се предреждат на опашката, само че се надяват, че руснаците ще се сетят кои са техните „ братушки “ в Европейски Съюз и ще наместят целите „ по приятелски. “ Освен това, в случай че в цяла в Европа има избори единствено в Европарламента, то София има Бонус за Русия, тъй като предстоят локални избори. Т.е. Две акции на цената на един щурм. Българите умоляват Москва всичко да е както преди. Отново Шипка. Родопи. Опал. Носталгия.
Защо ли не е учудващо, че „ плачат и се молят на бога “ за съветско присъединяване в партията на властта. Съкратено ГЕРБ. Тя има проблем с рейтинга, а с репутацията – също. А скъпият контракт на държавното управление на най-бедната страна от Европейски Съюз със Съединени американски щати за доставка на изтребители F-16 президентът Румен Радев призна за „ успех на лобизма “. Генералът на Военновъздушни сили знае какво приказва. Когато приказва за неизбежността от предварителни парламентарни избори – също. Те ще трансфорат ГЕРБ в хербарий. Защото известните в този момент социалисти ще завоюват и ще ги изсушат.
С други думи без съветска интервенция партията на премиера Борисов няма по какъв начин да потвърди полезността си. А съветската интервенция няма потребност да се потвърждава. Или най-малко никой досега не го е правил. Примерите са наоколо. Техният роден предприемач Гебрев три години след промиване на стомаха решил, че и него са го тровили с „ новичок. “ Всичко съответствува. Прилошало му след кафе. На него и на сина му. Схващате ли още една аналогия? Е, и най-важното, от което Кремъл не може да се измъкне – и двамата оживяват. Образците, изпратени за проучване във Финландия, демонстрират, че става въпрос за банални пестициди, а не бойно химическо вещество. Но във Англия въпреки всичко признаха България за равна. По злощастие. А това е знак за качество.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР