Макар да не се смятат за достатъчно привлекателни, плешивите мъже

...
Макар да не се смятат за достатъчно привлекателни, плешивите мъже
Коментари Харесай

Плешивите мъже се оценяват като по-добри любовници

Макар да не се считат за задоволително привлекателни, плешивите мъже си слагат висока оценка на " креватното занятие ", написа в. " Дейли остарял ".

Отдавна се шушука, че мъжете, които не могат да се похвалят с буйна коса, са по-потентни от своите " космати " събратя. Съдейки по личното им мнение, в това изказване има известна доза истина.

Проучване, направено във Англия по поръчка на клиника за присаждане на коса на " Харли стрийт ", към 38% от плешивците се правят оценка като " положителни " или " брилянтни " в леглото. За съпоставяне - единствено 29% от мъжете, които не страдат от алопеция, си слагат сходни оценки.

Допитването демонстрира също, че една пета от плешивците вършат по-малко секс и се считат за по-непривлекателни, в сравнение с преди да се простят с косата си.

Според данните от изследването плешивите мъже също така са по-склонни да изневеряват и по-често страдат от тревога и меланхолия.

Във Англия междинната възраст, на която мъжете оплешивяват, е 38 години. Същевременно единствено една трета от дамите по отношение на плешивци считат, че мъжът би трябвало да направи нещо по въпроса с голото си теме. Останалите очевидно са удовлетворени от половата мощност на плешивите си сътрудници. Източник:БТА
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР