Макар да не прибави трофей към колекцията си през изминаващия

...
Макар да не прибави трофей към колекцията си през изминаващия
Коментари Харесай

Неделев не изключи да заиграе и в друг роден отбор

Макар да не прибави трофей към сбирката си през изминаващия сезон с Ботев, звездата на тима Тодор Неделев беше отличен като номер 1 на церемонията Футболист на футболистите. Това е анкета на Асоциацията на българските футболисти, а в нея гласоподават футболистите от елита и Втора лига.

"Искам да благодаря на всички, които са ми дали своят вот доверие. За мен това е огромно самопризнание. Трябва обаче да подчертая, че значително статуетката е заслуга на всички мои съотборници и треньора ни. Неслучайно той също беше отличен ", съобщи Неделев и продължи с благодарствените слова.

"Желая на младите състезатели да реализират нови и нови върхове и на първо място останало да бъдат огромни спортисти, само че и огромни персони. Благодаря за признанието ", добави той, след което разяснява и наболелия въпрос за бъдещето си.

В последните дни беше спряган за прекосяване в ЦСКА и Лудогорец, само че той желае да остане при "канарчетата ". Все отново ще остави решението за прехвърлянето си на управлението, което може и да обмисли разновидности от родния шампионат.

"По принцип бих желал да играя в чужбина. Ако няма оферта извън, може би управлението на Ботев ще прегледа оферти от други български тимове. Не съм мислил върху опциите да играя в Лудогорец или ЦСКА. "

"Аз се старая да бъда правилен на Ботев, тъй като това е моят тим. Но в случай че има предложения от България, а няма от Европа, тогава управлението ще преценя. Моето предпочитание е да продължа в чужбина ", съобщи Неделев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР