Макар да не е особено жизнерадостен месец, мрачният ноември е

...
Макар да не е особено жизнерадостен месец, мрачният ноември е
Коментари Харесай

4 зодии с късмет в любовта през ноември

Макар да не е изключително жизнеспособен месец, мрачният ноември е приготвил любовни изненади за няколко зодии. Ето кои са те.
Скорпион
 2020 година ще приключи с същински триумф за тези зодии 2020 година ще приключи с същински триумф за тези зодии
2020 година ще приключи с същински триумф за тези зодии, които астролозите в този момент показаха. Те ще могат да осъществен фантазиите си и да бъдат по-щас...
Съвсем разумно, рождениците на зодиака ще притеглят доста положителна сила към себе си през този месец. Определено ще имате мотиви за наслада, изключително на любовния фронт. Ако сте в дългогодишна връзка, може би е време да се замислите за идната стъпка. Като цяло, месецът е извънредно подобаващ за проекти и огромни промени, даже това да включва нова връзка.
Рак 
Може би месецът няма да стартира изключително шеметно за вас, само че след средата това ще се промени фрапантно. През първите ноемврийски седмици ще се чувствате изоставени и самотни. След 10-ти някой ще ви покаже същинския смисъл на връзките, силата на любовта и ще ви вдъхне вяра за нови провокации.
Козирог
 5-те най-умни зодии дами 5-те най-умни зодии дами
Тези дами имат с какво да ви изненадат, с изключение на хубост и сексапил. На Вашето внимание лист с ТОП 5 ранглиста на най-умните дами по зодия:...
Звездите са ви приготвили изненада в лицето на човек, който е цялостна ваша диаметралност. Макар да не вярвате, че противоположностите се притеглят, тази тръпка ще ви накара да измененията мнението си радикално. Не се опасявайте от смяната, а я приемете с отворено сърце. Ще видите какво е същинската обич.
Водолей
През ноември е значимо да отделите време, в което да си изясните какво тъкмо търсите в любовен проект. Ще имате доста благоприятни условия да преследвате любовта, само че няма да имате триумф, в случай че знаете какво тъкмо желаете. В случай, че прецените добре целите си, всички звезди са на ваша страна и ще осъществите и най-дълбоките си фантазии.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР