Макар да не бива да съдим за книгата по нейната

...
Макар да не бива да съдим за книгата по нейната
Коментари Харесай

Ето колко добри сме в секса според вида на тялото

Макар да не трябва " да съдим за книгата по нейната корица ", всички го вършим, умишлено или не. Това важи и във връзка с секса. В тази връзка, дали видът на тялото ни може да подскаже за уменията ни в леглото? Според науката, да. Ето какво има да ни каже тя. Закръглено тяло

От биологична позиция, една закръглена жена, изключително при съществуване на огромни бедра, е склонна да бъде в действителност отворена към полови опити. Това е подкрепено и от научни проучвания.

Слабо тяло

За разлика от по-пълните, при слабите хора равнищата на ендорфините не са толкоз високи. А това съгласно генетика Джеймс Уотсън значи, че те не са доста положителни в леглото.

Друго проучване обаче открива, че мъжете се показват най-добре, когато са с жена, която има тънка талия.

По-ниският растеж

Някои мъже избират по-ниските девойки, тъй като тяхната гъстота им разрешава да вършат неща, които по-високите дами не могат. Също по този начин е по-лесно да вършат секс на повече места.

От научна позиция по-ниските дами също имат по-нисък център на тежестта, което значи, че те имат и страховит баланс. Така могат да извършват с лекост някои сложни пози.

По-високият растеж

Макар в данните на изследване да се показва, че мъжете и дамите с дълги крайници се възприемат като секси и с положително здраве, в леглото тази линия не постоянно е преимущество.

Това не значи, че техника им е неприятна, само че високите дами нямат опция да „ маневрират “ в леглото. Бързият секс на публично място с тях също не е толкоз елементарен, изключително в случай че дамата е по-висока от мъжа.

Източник: tialoto.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР