Макар да напуснаха Великобритания с надежда за по-спокоен живот, Меган

...
Макар да напуснаха Великобритания с надежда за по-спокоен живот, Меган
Коментари Харесай

Принц Хари и Меган Маркъл в търсене на американската мечта - slava.bg

Макар да напуснаха Англия с вяра за по-спокоен живот, Меган Маркъл и принц Хари напълно не се усещат да са в мечтаната идилия.

Вече три месеца херцогът и херцогинята на Съсекс живеят в Бевърли Хилс, в първокласно имение, общително предоставено им от холивудския артист Тайлър Пери.

Източник, непосредствен до двойката сподели обаче, че животът в слънчева Калифорния по никакъв начин не им се харесва. Причината – принц Хари и Меган Маркъл изгубили прекалено много, с цел да се възстановят от случилото се и нямат опция толкоз бързо да стартират нов живот.

„ Меган в този момент е по-ниска от тревата, по-тиха от водата. Тя се усеща извънредно празна и заклещена в ъгъл “, съобщи източникът пред Sunday Mirror. Той добавил, че някогашната актриса станала интровертна и мощно лимитирала кръга си от другари, което предиздвикало околните ѝ да се тормозят за нея. Според думите му, в този момент Меган се доверявала на напълно малко хора.

Херцогинята също по този начин претърпява загубата на близката си другарка Джесика Мълроуни. Дизайнерката се оказа в центъра на абсурда поради спор с стилния блогър от афроамерикански генезис Саша Ексетър. Маркъл реши да се възползва от обстановката и да спре да поддържа връзка с Мълроуни, вярвайки, че тя печели единствено от присъединяване ѝ в английското кралско семейство.

Подобно на брачната половинка си, и принц Хари претърпява сложни моменти. Според източника, той е „ отпаднал от скъсаните фамилни връзки “ и на рождения ден на принц Уилям, 21 юни, той се почувствал извънредно зле.

Дали херцогът се е свързал с по-големия си брат в деня на 38-ия му рожден ден, не се прецизира. По-рано бе обявено, че принцовете са съумели да намерят път един към различен по време на пандемията.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР