Макар да минаха около осем месеца от церемонията по връчването

...
Макар да минаха около осем месеца от церемонията по връчването
Коментари Харесай

Когато Уил Смит се завърне в училище

Макар да минаха към осем месеца от церемонията по връчването на Оскарите и станалия прославен пестник, който Уил Смит удари на Крис Рок, по тематиката още се приказва.
 Крис Рок, Уил Смит, извинението на артиста и какво счита комедианта за него
Доволен ли е Крис Рок от извинението на Уил Смит

Комедиантът най-сетне си призна

Е, към този момент не толкоз интензивно, само че е реалност, че като че ли хората към момента не са привикнали с мисълта, че Смит си изпусна нервите и се появи в доста друга от позната светлина.

Но артистът към този момент стартира да прави опити да се върне към естественото си всекидневие. Завърна се в Instagram, а и беше пуснат тийзър на идния филм Emancipation. И тъй като Смит е решил да прави завръщания, го виждаме и назад в учебно заведение.

Не безусловно, несъмнено, тъй като не е почнал още веднъж да учи, само че е направил изненадваща поява в гимназията във Филаделфия - Overbrook High School, която е приключил, пише NBC10 Philadelphia.
 Emancipation, Уил Смит, Антоан Фукуа и тийзър на кино лентата на Apple TV+
Уил Смит се завръща... като плебей

Тийзър на дълго чакания Emancipation

Целта на визитата на Уил Смит не е ясна, само че пък се вижда бурната реакция на учениците при влизането му в класната стая. Смит незабавно стартира да се прегръща и снима с всеки един от присъстващите.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР