Макар да живее от 3-годишен в София, певецът от Ку-ку

...
Макар да живее от 3-годишен в София, певецът от Ку-ку
Коментари Харесай

Борис Солтарийски се загуби в мола

Макар да живее от 3-годишен в София, артистът от „ Ку-ку бенд ” Борис Солтарийски мъчно се ориентира в огромния град. А максимален призрачен сън са му столичните молове – влезе ли в някой от тях, на часа се губи.

Преди няколко дни папараците нa " Уикенд " засякоха вокалиста на Слави да се лута по етажите на комерсиалния център „ Сердика ”. Музикантът беше чорлав и с неподстригана брада, а тоалетът му също заслужаваше рецензии – върху черен дълъг пуловер беше навлечено късо яке. Небрежният външен тип на Борис в допълнение подклаждаше тиражираното в пресата съмнение, че брачната половинка му Аделина го е изоставила преди няколко месеца.

Докато се возеше на ескалаторите, 36-годишният музикант се озърташе уплашено. Погледът му търсеше тъкмо избран магазин, само че по този начин и не го намираше. Щом стъпи на твърда земя, Солтарийски потегли да търси осведомителна табела, която да му помогне за ориентацията.

След като дълго се взира в картата на мола, артистът най-накрая откри това, което му трябваше – напътствие по какъв начин да стигне до книжарница. После още веднъж се метна на ескалатор и слезе на равнище -1, където се продават томчетата с художествена, научна и документална литература. В магазина за книги Борис удостои с внимание само щанда с промоциите. От там той си взе две четива с фрапантно понижени цени.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР