Макар да има доста работа с потушаване на размирици, президентът

...
Макар да има доста работа с потушаване на размирици, президентът
Коментари Харесай

Съпругата на еквадорския президент има 338 000 последователи в Instagram и 209 000 в TikTok

Макар да има много работа с потушаване на безредици, президентът на Еквадор Даниел Нобоа има мотив да е щастлив всеки ден - красивата му брачна половинка Анжела Лавиния Валбонези. Двамата се срещат през 2019 година, когато тя е на 21 години. Две години по-късно се женят. След първата година от брака, се ражда първият им наследник, Алваро. Очакват и второ дете. 

Коя е Лавиния Валбонези?

25-годишната чародейка е диетолог, модел и инфлуенсър и по всичко си проличава, че е естествено красива, за разлика от сходни герои с доста " ремонти ". Всъщност тя има повече от 338 000 почитатели в Instagram и повече от 209 000 в TikTok.



 

В обществените си мрежи тя се дефинира като " Майка на съвсем две деца, брачна половинка на политик и експерт по хранене ".

Според Валбонези Нобоа я потърсил като диетолог и тогава почнала връзката им.

Съпругата на скоро определения президент е родена в Чоне, град в провинция Манаби в Еквадор, макар че татко й е италианец. 

Израства на островите Галапагос, станали известни от Чарлз Дарвин.

Лавиния, употребяват по-често второто й име, придружаваше брачна половинка си по време на предизборната акция и беше основно настоящо лице в диалози в цифрови платформи, обществени презентации и даже изявленията.



Анджела сподели пред италианския вестник " Republica ": " Вдъхновена съм от лейди Даяна ". 

По време на президентската акция на нейния брачен партньор Даниел, от дясноцентристката партия, някои почитатели означиха приликите в тоалетите на Анджела с емблематичните визии на членове на кралското семейство, в това число Кейт Мидълтън и принцеса Даяна.

По-специално, тя се появи дружно със брачна половинка си по време на акцията, със пресен бял костюм, напомнящ на обичания на Кейт, ушит от Александър Маккуин. По време на посещаване из селските общности в Еквадор, Анджела облече бяла ленена риза и бежови панталони, сходни на тези, които облече принцеса Даяна, когато посети минно поле в Ангола през 1997 година

Анджела постоянно хвалеше брачна половинка си за неговите полезности.

През август тя написа в Instagram: " Винаги съм се гордяла с теб, само че през днешния ден се усещам щастлива, че повече хора могат да видят това, което постоянно съм виждала, препълвам от горделивост поради теб и съм сигурна, че Еквадор е подготвен да най-хубавия вид за ръководство на тази страна ".

Нобоа даде обещание да се бори с тежките закононарушения и да разбие търговията с кокаин в Еквадор.

Той сподели: " Утре започваме да работим за този нов Еквадор, започваме да работим за възобновяване на една страна, съществено наранена от принуждение, корупция и ненавист ".

Самият Нобоа идва от извънредно богато семейство и е правоприемник на бананова ферма за милиони.

Анджела сподели за успеха на брачна половинка си:  " Това, което желаете от сърце, е това, което Бог ви дава ". Качих фотография с тази фраза доскоро повече от две години, на медения ми месец с Даниел, началото на това, което желаех най-вече от Бог - моето семейство ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР