Макар да го отричат, Майли Сайръс и Кейтлин Картър очевидно

...
Макар да го отричат, Майли Сайръс и Кейтлин Картър очевидно
Коментари Харесай

Майли и Кейтлин май все пак са гаджета?

Макар да го отхвърлят, Майли Сайръс и Кейтлин Картър явно имат връзка, съдейки и по тези нови фотоси на двете девойки.

Двете са съвсем неразделни, откогато се върнаха в Лос Анджелис след ваканцията си в Италия.

На последните им фотоси дружно, Майли и Кейтлин се разхождат из града прегърнати. Папараци даже ги изловиха дружно с майката на Майли. Явно двете освен са влюбени, само че и към този момент одобряват връзките си задоволително съществено, с цел да стигнат и до запознаване с родителите.

В същото време, Лиам Хемсуърт прекарва време със фамилията си в родната си Австралия. Твърди се, че артистът е бил този, който е подал документите за бракоразвод в съда. Също и че съпрузите ще се разделят по взаимно единодушие и че процедурата даже върви към публично завършване.

Лиам е почнал и работа по нов филм със заглавие “Killerman”. Вероятно работата е едно от нещата, които оказват помощ на звездата да преодолее по-бързо напрежението от развода.

Версията на Майли Сайръс е, че бракът им не се е разпаднал поради невярност. В собствен пост в обществената мрежа тя съобщи: “Може да съм правила доста неща, само че не съм лъжкиня”.

Очевидно обаче връзката й с Кейтлин не е от напълно скоро, с цел да се е задълбочила толкоз. Така че почитателите и на двамата с Лиам не престават да се питат дали точно аферата на певицата не е поставила завършек на 10-годишната обич с артиста от “Тор”.

Източник: Missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР