Макар че вчера (7 юли) и днес (8 юли) българският

...
Макар че вчера (7 юли) и днес (8 юли) българският
Коментари Харесай

Босия с остри реакции - към зам.-министър, тв експерт и работеща като журналист

Макар че през вчерашния ден (7 юли) и през днешния ден (8 юли) българският стихотворец и отстъпник Николай Колев-Босия не стачкува интензивно пред Народното събрание, тъй като, по негови думи, е цялостен с течности и би трябвало да ги " изгони ", с цел да не натоварва сърцето, думите му остават все по този начин остри.
В две изявления в своя Блог Босия обръща по-сериозно внимание на медиите. Колев категорично желае право на отговор от телевизия " Европа " поради излъчено от тях изявление със зам.-транспортния министър Ангел Попов, който Босия назовава " Геле Линейката ". Попов е обвинен, тъй като преди съвсем 6 години, съгласно прокуратурата, е изискал рушвет от 8000 евро, с цел да даде 4 профилирани разрешителни ЕКМТ/СЕМТ на притежател на транспортна компания, въпреки че в действителност не е можел да извърши " обещанието " си. Ето какво споделя Босия по отношение на това изявление:
" На 06.07.2018 година излъчихте изявление с престъпно проявените лица Ангел Попов /Геле Линейката, обвиняем по дело за изнудване, зам. министър на МТИТС и зам шефа на ИА " Автомобилна администрация " Войновски, в което моето име се спряга като политическа активност и се оспорва основанието ми за гладна стачка. Като оставим настрани всички неистини и клевети, изявлението съдържа голям брой гнусни операции, които аз упорствам да опровергая с документи, обстоятелства и очевидци. За тази цел упорствам да ми се даде правото на отговор, на който да участвам дружно със служителя на ИА " Автомобилна администрация " Иво Кръстев, за което да уведомите управлението на ИА " АА " да бъде освободен от работа съответно за изявлението за времето, когато трае правото на отговор. Настоявам да бъда известен до 09.07.2018 година /понеделник/ до обяд за часа и датата на явяването ми, с цел да мога да подхваща нужните мероприятия да се явя ".
Николай Колев обърна внимание и на едно от доста известните по малките екрани лица що се отнася до тематиката " война по пътищата " - Владимир Тодоров. Тодоров е ръководител на Асоциацията на потърпевшите от произшествия в България. За него Босия написа следното:
"... медицински случай е изпълненият с неистини и операции монолог на Владимир Тодоров/някаква подправена асоциация на пострадалите от катастрофи/ по " България он еър ". Там с изключение на всичко останало, той излъга, че задържаните 12 чиновници от проведената незаконна група в " Автомобилна администрация " -София през 2017 година, воглаве с небезизвестния Венцислав Георгиев " била възобновена от съда ". Елементарна неистина! Съдът в никакъв случай не се е произнасял за това и те са възобновени тихомълком, с цел да проработи машината за продажба на книжки и изпити. За да опресня паметта на Тодоров ще му припомня да влезе в интернет и да чуе изявлението на някогашния профилиран прокурор и сегашен зам. гл. прокурор Гешев от 12.06 2017 година по Българска национална телевизия, където споделя, че тази проведена незаконна група би трябвало да бъде наказана и вкарана в затвор, в противоположен случай ще се възвърне схемата за продажба на книжки и излити. Същото споделиха и говорителката на Гл. прокурор Арнаудова, и шефът на Групово дело БОП Спиридонов.

Поразително е това, че Владимир Тодоров е финансово заинтригуван да има колкото може повиче избити и осакатени по пътищата и улиците, тъй като неговият " екип " довтасва пръв на местопроизшествието и предлага юридическа помощ против стабилен % от застраховката. Затова е естествено той да лъже, маже и манипулира публичното мнение ".
Тодоров отвърна, като сподели, че Босия приказва погрешни неща и пробва да провокира страдание, залагайки на репутацията си. Според Тодоров системата за шофьорските изпити към днешна дата подсигурява сигурност и да се твърди, че някой можело да си купи шофьорска брошура в България било " непознаване на обстановката ".
Босия не пропуща и " безконечния фактор " в актуалната българска публицистика Илиана Беновска. Преди два дни Беновска предложи воденото от нея радио К2 да започва самодейност за набиране на пари, с цел да бъдат купени зъби на Колев, защото той не може да се храни. В характерен за нея жанр, на специфична конференция, на която беше изяснено за какво Босия стигна до гладна стачка, Беновска за следващ път изследва жанра " преразказ с детайли на размишление ".
В отговор Николай Колев написа следното:
" Лицето Беновска се загрижи за зъбите ми и реши да събира пари, с цел да ме прати на ортодонт, тъй като, видите ли, не мога да сдъвквам и по тази причина съм оповестил гладна стачка.

Препоръчвам и горещо да използва тези пари за две други извънредно нужни за нея неща. Да си откри донори за присаждане на мозъчно вещество и морал. А другояче тя би пратила на ортодонт и отец Матей Миткалото, че и Паисий Хилендарски. Но, както ви споделих, мухата не може да събира мед. Тя може единствено да кацне на лайното и по-късно на вас, с цел да ви оцапа и болести ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР