Макар че цялостните настроения на световния крипто пазар имат склонност

...
Макар че цялостните настроения на световния крипто пазар имат склонност
Коментари Харесай

Изкуствен интелект прогнозира цената на Етериум до края на 2023 г.

Макар че цялостните настроения на международния крипто пазар имат податливост да се двоумят сред мечи и неутрални, септември завърши с леко позитивна нотка за множеството криптовалути, изключително за водещия блокчейн от първи пласт - Етериум (ETH).

Екосистемата на Етериум претърпя обилни трансформации през последните години – развиване, посрещнато с възторг от доста поддръжници, които имат оптимистични дълготрайни вероятности за втората по величина криптовалута по пазарна капитализация.

Тези промени варират от въвеждането на механизъм за изгаряне на част от таксите за газ до прекосяването към по-ефективен консенсусен логаритъм. Тези достижения доста усъвършенстваха стойностното предложение на мрежата на Етериум за нейната потребителска база и вложители.

AI прогноза за цената на Етериум

Според данните , получени на 5 октомври от задвижваните от изкуствен интелект логаритми за прогнозиране на цените на CoinCodex, се чака Етериум да означи позитивен растеж от в този момент до 31 декември 2023 година

AI моделът дефинира целева цена от $2553.14 за ETH до края на 2023 година Тази прогноза съставлява нарастване с над 50% по отношение на настоящата индексна цена, от към $1,660.

Що се отнася до ценовите вероятности за 2024 година, макар удобната прогноза за бичия пазар за ETH през идващите месеци, краткосрочната оценка на изкуствения разсъдък поучава да не се подхваща неотложно придобиване.

Тази оценка се основава на наблюдението на 19 от 30-те дни, маркирани като бичи за водещия Web3 актив, в комбиниране със забележителните ценови съпротиви на $1,650 и $1,805, съответстващи надлежно на 50-дневната и 200-дневната елементарна пълзяща междинна (SMA).

AI моделът обаче планува Етериум да доближи $3,243 в границите на идващите шест месеца, което значи съвсем 100% нарастване по отношение на настоящите цени все още на този разбор. Нещо повече, логаритмите за прогнозиране на цените на CoinCodex също по този начин допускат, че след една година ETH може да се търгува до $5,000.

Важно е да се означи, че тази прогноза разчита най-вече на индикатори за механически разбор и общи пазарни настройки и не би трябвало да се преглежда изолирано. Реализирането на тази прогноза за цената на Етериум ще зависи от бъдещи събития, новинарски събития и по-широки макроикономически фактори, които занапред ще се развиват. Статията не съставлява финансов съвет.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР