Макар че отделните хора имат различни представи за женска красота,

...
Макар че отделните хора имат различни представи за женска красота,
Коментари Харесай

Тези три зодии са кралиците на красотата!

Макар че обособените хора имат разнообразни показа за женска хубост, астролозите споделят, че някои от зодиакалните знаци са по-щедро надарени от природата за разлика от други. Рак

Жената Рак по предписание има спортна конструкция на тялото, брюнетка е, с къдрава или чуплива коса, а очите? Често са със ярък цвят. Лицето е с черти, които мъчно ще се не помнят. Излъчват сила, възторг и пристрастеност. Впечатляващо е и отличното положение на кожата им. Представителките на тази зодия най-силно държат на косата си, като я поддържат посредством всевъзможни способи.

Лъв

Лъвиците са грациозни дами, които впечатляват близките с безгрешния си жанр. Излъчват мощ и власт, а красиво изваяните им крайници постоянно оставят противоположния пол без думи. Техният темперамент е това, което ги прави в действителност неповторими. Представителките на зодия Лъв са в същото време артистични и занимателни, с което са приятна компания за всеки. Скорпион Страст и мощ е първото, което един човек усеща при среща с дама зодия, написа zajenata.bg.

Скорпион

Често косата им е тъмна, само че най-силно усещане вършат очите им, които, без значение дали са светли или тъмни, наподобяват магнетично и секси. Жените Скорпион няма по какъв начин да останат незабелязани. Дори и да не обелят дума, тяхното лъчение е задоволително мощно, с цел да ги заобиколи с ухажори.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР