Макар че Моника Белучи и Венсан Касел вече не са

...
Макар че Моника Белучи и Венсан Касел вече не са
Коментари Харесай

Дъщерята на Белучи и Касел е невероятна красавица

Макар че Моника Белучи и Венсан Касел към този момент не са дружно, нещо доста особено ги свързва. Става въпрос за дъщерите им - Дева и Леони. И през днешния ден ще ви срещнем с първата, която е наследила хубостта на майка си и харизматичността на татко си.
Името й Дева на санскрит значи Бог, провидение и несъмнено доста й приляга. Както сами може да видите от фотосите, 14-годишното момиче има невероятна аналогия с майка си. И двете имат черни къдрави коси, огромни очи и обилни устни.

Освен, че си наподобяват образно, Дева е решила да тръгне по стъпките на Моника. Тя към този момент има няколко сполучливи фотосесии, а този април подписа контракт с DolceGabbana и ще бъде рекламно лице на парфюмите на марката за Пролет/Лято 2020. 
Дева съзнателно заобикаля светските събития и рядко може да бъде снимана, за разлика от родителите й.
54-годишната Моника и 52-годишният Венсан бяха женени от 1999 година до 2013 година Тези дни двамата участваха на премиерата на римейка на кино лентата " Необратимо " от 2002 година с режисьор Гаспър Ное. На филмовия фестивал във Венеция актьорите се държаха много хладно един с различен. Белучи дойде сама, откакто се раздели с художника Никола Лефевр, а Касел бе в компанията на 22-годишната хубавица Тина Кунаки, която неотдавна го подари с щерка.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР