Макар че краят на оригиналния сериал наближава, това съвсем не

...
Макар че краят на оригиналния сериал наближава, това съвсем не
Коментари Харесай

Задават се три сериала от вселената на „Игра на тронове“

Макар че краят на истинския сериал наближава, това напълно не значи, че сагата по бестселърите на Джордж Р. Р. Мартин ще слезе от дребния екран. Самият създател удостовери, че общо три сериала от вселената на „ Игра на тронове “ можем да чакаме скоро, оповестява Cinefish.bg.

Мартин разгласява пост в своя блог, в който оповестява, че работата по три нови сериала „ напредва обещаващо “. „ Снимките на първия сериал, който може би ще се споделя „ The Long Night “, ще стартират по-късно тази година. Другите две шоута са към момента на фаза сюжет, само че към този момент са съвсем приключени “, написа създателя на сагата „ Песен за огън и лед “.

КЗадават се три сериала от вселената на „ Игра на тронове “акто към този момент съобщихме, основната роля в предисторията на „ Игра на тронове “ ще извършва Наоми Уотс, а сюжетът е дело на Джейн Голдман и самия Мартин. HBO от известно време опитваше да създаде няколко плана за продължение или предистория на сериала феномен и в последна сметка избра този, чието заглавие очевидно ще бъде „ The Long Night “. 

Все още не знаем никакви детайлности за сюжета на новия сериал. Ясно е единствено, че в него няма да забележим никой от познатите герои и артисти от „ Игра на тронове “. Все отново действието ще се развива хиляди години преди добре познатите ни събития и ще ни запознае с ужасяващи секрети в историята на Вестерос и с същинския генезис на белите бродници.

Ясно е, че HBO няма да се откаже толкоз елементарно от златната мина, наречена „ Игра на тронове “. Все отново последният сезон на сериала счупи няколко върха още с излъчването на първия си епизод. Очакваме скоро да научим повече детайлности за другите два сериала.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР