Макар че е все още няма 22 години, младата Михаела

...
Макар че е все още няма 22 години, младата Михаела
Коментари Харесай

Михаела Маринова откючи паник атаки

Макар че е към момента няма 22 години, младата Михаела Маринова към този момент е изпитала негативите на живота на звездите, а точно – паник офанзивите. Те  се появили в живота ѝ като разследване от големия стрес, с който живее, описа неотдавна самата певица.

Момичето почнала да ги получава още преди години. Започнала да се оплаква от учестен пулс, некадърност да си поеме въздух и възприятие за задушаване. Певицата си изяснява всичко това с обстоятелството, че е почнала да работи доста рано – още преди да приключи учебно заведение, и е трябвало да съвместява уроците с трудовите си отговорности и медийното внимание към себе си. В допълнение било и безсънието, от което страда от години поради работата в нощни заведения. Всичко това я сложило под голямо напрежение, вследствие на което се появили и паник офанзивите. Михаела по този начин и не потърсила помощ от експерт.

С времето се научила, когато има сходни проблеми, да се пробва сама да се успокоява и да ги тушира. Постепенно паник офанзивите почнали да се появяват по-рядко, само че казусът с тях към момента не е изцяло позволен, написа " Уикенд "
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР