Макар че е на 51 години, доскоро той спазваше стриктен

...
Макар че е на 51 години, доскоро той спазваше стриктен
Коментари Харесай

Дългия заприлича на дядка! Шокира с криви и жълти зъби


Макар че е на 51 години, до неотдавна той спазваше прецизен режим и се поддържаше в добра форма, но в последно време е зарязал суетата. Кожата му е повeхнала и осеяна с тъмни петна, а най-лошо усещане вършат кривите му зъби, писа „ Уикенд “.

Преди дни Трифонов и хитовият реализатор Криско пуснаха ново парче, което бързо завладя класациите, а клипът към песента доближи над 5 милиона гледания в уеб страницата за видеосподеляне Ютюб. В 4-минутната лента шоуменът и рапърът се пъчат сред полуголи танцьорки, само че не красивите девойките привлякоха вниманието на наблюдателните почитателите. Ужасяващият тип на Слави напряко е фрапиращ.

„ Горкият, наподобява на евнух”, потресени са феновете. Кривите му зъби пък толкоз бият на очи, че доста от феновете му се зачудиха за какво до момента не ги е оправил при експерт.

Запознати издават, че гологлавият шоумен от дребен имал боязън от зъболекари и родителите му с тъга го завличали в докторския кабинет за ремонт на резците. Той развил подобен уплах, че само непоносима болежка била способна да го води при стоматолог. Когато сменял млечните си зъби, непрекъснатите израснали изкривено, а Слави отказал да носи шини, с цел да не му се подиграват съучениците. През годините той се сдобил с финансовата опция да постави брекети, само че уплахата от зъболекарския стол към момента живеела в него и го държала надалеч от сходни операции.

Трифонов нямал предпочитание да се подлага и на процедура по избелване, за разлика от множеството му сътрудници в шоубизнеса. Имало моменти, в които се замислял да усъвършенства усмивката си, само че налегналите го здравословни проблеми изместили фокуса на вниманието му.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР