Макар че Александра Гърдева беше сочена като една от дамите

...
Макар че Александра Гърдева беше сочена като една от дамите
Коментари Харесай

Както Lupa.bg писа: Александра сама си тръгна от Ергенът“

Макар че Александра Гърдева беше посочена като една от дамите с най-големи шансове да завоюва сърцето на Виктор Стоянов, през вчерашния ден тя изненадващо непринудено си потегли от " Ергенът ". Психоложката изясни, че е взела това мъчно решение, защото е била разочарована от него, тъй като не я е защитил в спора ѝ с Виктория. Тя е моралният победител във формата.

Ето какво тъкмо се случи през вчерашния ден в предаването:

На последната и най-емоционална гала на розите първото цвете отиде тъкмо при Алекс, само че когато Виктор я попита дали ще я одобри, тя я отхвърли.

" Искам да ти кажа нещо. През целия си живот съм си представяла един рицар до себе си, един мъж, който постоянно да е зад тила ми, да го чувствам като стомана. Затова няма да приема твоята роза. Въпреки всичко, ти благодаря за всичко, за всеки един миг, който ти ми даде тук ", през сълзи показа Александра на Виктор, написа woman.bg.



" Мъжът на фантазиите ми е съвършен – знам, че не можем да пожелаваме идеалност от хората, само че аз не съм спряла да имам вяра и не съм се отказала. От последните обстановки в нашето прелестно преживяване осъзнах, че не съм сигурна в възприятията на Виктор, тъй като когато трябваше да застане до мен, той награди експанзията с цвете. " (Става въпрос за случката с Виктория, когато рускинята я заля с джин бел.р.)

" И съм толкоз сигурна в решението си, както съм сигурна, че моят път тук завърши. Надявам се Виктор да ме е схванал вярно и да осъзнае за какво взимам това решение. За страдание, това не е моят човек, само че съм сигурна, че това ще му помогне в някоя бъдеща връзка да направи някоя жена щастлива. Не скърбя за безусловно нищо, тъй като моето сърце в никакъв случай не ме лъже ", сподели още Алекс.

В " Шоуто на Николаос Цитиридис " тя разкри, че най-голямата разлика сред нея и Виктор е духовността. Тя се дефинира като доста нравствен човек и тъкмо това не виждала в Ергенът.

Алекс беше безапелационна, че не съжалява, че е влезнала в предаването: " Това е едно от най-хубавите ми прекарвания в живота. Взех доста скъпи уроци за себе си. "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР