Макар близките на Красимир да направили всичко възможно да го

...
Макар близките на Красимир да направили всичко възможно да го
Коментари Харесай

Дълбоки Съболезнования За Загубата. Мария Илиева Погребала Баща Си Тайно

Макар околните на Красимир да създали всичко допустимо да го отърват от лапите на рака, съумели само да удължат живота му с няколко месеца. За гибелта на татко си, който от дълго време напуснал столицата и прекарал последните си години в Плевен, певицата научила по телефона написа Пик.

В същото време в България поради нея бил изпратен задграничен ефирен екип, който трябвало да снима къса лента, отдадена на музикалните ѝ триумфи. На Илиева ѝ се наложило да посрещне публицистите и операторите и да се държи философски пред камерата, а в това време сърцето ѝ се късало от тъга по татко ѝ. Веднага откакто завършила с уговорката си, тя тръгнала по неотложност към Плевен, с цел да изпрати баща си по последния му път. Макар смуглата хубавица да е дете на разведени родители, които взимат решението да се разведат, когато тя е на невръстна възраст, през годините Мария запазила близки връзки и с двамата.

По-голямата част от времето обаче прекарвала с майка си Ваня Монева, която е диригент на хора „ Космическите гласове на България “. Въпреки че поп иконата мечтаела откровено да сътвори крепко семейство и да не преповтаря ориста на своите родители, наскоро Илиева също потегли по техния път, разделяйки се с бащата на детето си Георги, който е с 14 години по-млад от нея. В момента последният си има нова избраница, само че не е престанал да се грижи за сина си от Мария – 1-годишния Александър.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР