Макамбо е най-новата суперзвезда, застанала под прожекторите на суперхраните. Макар

...
Макамбо е най-новата суперзвезда, застанала под прожекторите на суперхраните. Макар
Коментари Харесай

Макамбо - новата суперхрана

Макамбо е най-новата суперзвезда, застанала под прожекторите на суперхраните. Макар и дилетант на тази сцена, то измежду амазонските среди е прочут от стотици години като храна, осигуряваща голям брой изгоди за здравето.

Тези семена леко се запичат за текстура, дълбочина и благоухание. Наслаждавайки се на богатата, деликатна наслада, би трябвало да знаете, че ще се насладите и на прелестните му преимущества. Мезоамериканските култури и амазонските лечители обичайно го употребявали за лекуване на мозъчни болести - като му дават прякора мозъчен фасул.

Той е претрупан с подхранващи съставки, есенциални мастни киселини и значими хранителни субстанции, които могат да подтикват мозъчната функционалност.

Съдържа теобромин - алкалоид, който подтиква организма. Ефектите на теобромина са сходни на кофеина, само че защото не визира централната нервна система, в никакъв случай няма да получите раздразнителност. Те са по-меки и не престават по-дълго от тези на кофеина.

Съдържайки голямо количество протеини, оказват неоценима помощ при основаването на нови кафези и възобновяване на мускулите. Затова макамбо е чудесна закуска след подготовка. Тези семена имат извънредно високо наличие на фибри, които са доста значими, тъй като подтикват придвижванията на червата и оказват помощ да се отстранен токсините от тялото ви.

Макамбо са цялостни с омега-9 мастни киселини, което играе роля при понижаването на равнищата на холестерола. Омега-9 също е обвързван с подобряването на имунната функционалност и отбрана против някои типове рак.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР