Мажоритарният собственик на ПФК Левски Наско Сираков публикува изявление до

...
Мажоритарният собственик на ПФК Левски Наско Сираков публикува изявление до
Коментари Харесай

Наско Сираков за слуховете за освобождаване на Станимир Стоилов: Абсолютна лъжа

Мажоритарният притежател на ПФК Левски Наско Сираков разгласява изказване до почитателите на тима, в които изцяло опроверга информациите, че напълно скоро ще се стигне до освобождението на старши треньора Станимир Стоилов.

Сираков дефинира сходни клюки като " безспорна неистина " и добави, че те служат като " добре премислена тактика за разединение в клуба ".

В изказването си до " сините " последователи някогашният футболист споделя още, че има цялостно доверие в работата на Станимир Стоилов и прикани многочислените почитатели на отбора да го поддържат в идното домакинство против Локомотив Сф в събота (8 април), както и във Вечното дерби против ЦСКА точно на Великден - 17 април.

Ето я и цялата позиция на Наско Сираков:

" Скъпи Левскари,

Обръщам се към Вас, по отношение на тиражирани в медиите лъжи, че тече развой за отстраняването на Станимир Стоилов от ПФК Левски. В четвъртък с голямо отвращение и омерзение прочетох в медиите тази безспорна неистина.

Най-отговорно декларирам, че това освен не дава отговор на истината, а е добре премислена тактика за разединение в клуба и всяване на напрежение измежду почитателите. Станимир Стоилов постоянно е имал цялостното ми доверие, по този начин както и безспорното успокоение да работи. Само преди дни той съобщи същото. Нещо повече: още с идването му в Левски съм споделил, че му поверявам цялата спортно-техническа власт. Винаги съм стоял зад него, подкрепял съм го и съм му имал цялостно доверие. Докато аз съм мажоритарен притежател на клуба, пред мен в никакъв случай няма да стои въпроса за неговото премахване, каквито информации се тиражират.

Никога, по никакъв метод не съм се съмнявал в неговата преданост към към ПФК Левски и към Вас - многочислените ни привържаници. В мои обръщения към Вас съм откроявал работата му. В тази връзка декларирам, че в никакъв случай на дневен ред не е стояла промяната му, както избрани лица се пробват да внушават.

Дълбоко съм уверен, че няма същински Левскар, който диша и живее с проблемите на клуба да повярва на тези откровени неистини, които бяха казани и услужливо тиражирани, с единствената цел да се сее напрежение и ерес в обичания ни клуб. Няма по какъв начин да заставам безгласен, когато без капка позор, избрани хора се пробват по всякакъв начин да насаждат разцепление. Всички Вие знаете, че неведнъж и в най-трудните моменти съм доказвал отношението си към Станимир Стоилов. Спасяването на обичания ни клуб е историческа идея и аз няма да разреша на никой да манипулира сплотената ни общественост. Толкова по тематиката за в този момент.

Предстоят ни два тежки мача в София, за които приканвам всички Вас, нашите правилни последователи да извършите стадиона и по този начин, както единствено Вие можете да изразите своята поддръжка към тима и треньора!

Вярвам, че щастливите ни мигове и победи дружно предстоят.

Ваш Наско Сираков "



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР