Мажоритарният собственик на Левски - Наско Сираков, подчерта отново, че

...
Мажоритарният собственик на Левски - Наско Сираков, подчерта отново, че
Коментари Харесай

Сираков: Стадион Георги Аспарухов е на държавата и очаквам тя да вземе това на сериозно

Мажоритарният притежател на Левски - Наско Сираков, акцентира още веднъж, че ангажимент към поддръжката на стадион " Георги Аспарухов " има страната, тъй като оборудването е нейна благосъстоятелност.

„ Имахме съществени диалози с Радостин Василев при започване на годината, когато той беше настоящ министър на спорта. Вижте какво се случва в този момент в страната. В интерес на истината през юни и юли месец трябваше да приказваме и още по-конкретни неща. Реално този стадион " Георги Аспарухов " е на страната, не е на Левски. Очаквам, който и да стане министър, а и освен той, а и хората от изпълнителната власт да извърнат съществено внимание на тяхната си благосъстоятелност. Но сега на нито един политик в главата му не е футбол ", сподели Сираков пред БНР.

По отношение на финансовите отговорности той не съумя да каже, дали са по-малко или повече, в сравнение с преди да пристигна, само че разкри, че те към този момент са главно към Национална агенция за приходите. Служителите обаче са обезпечени и това е светлина в тунела.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР