Мъжкото спускане, което е първо състезание от програмата на алпийските

...
Мъжкото спускане, което е първо състезание от програмата на алпийските
Коментари Харесай

Отложиха първия старт в алпийските ски


Мъжкото втурване, което е първо съревнование от програмата на алпийските ски в Пекин, бе отложенo за на следващия ден поради мощния вятър на пистата „ Рок “ в Янцин. Стартът трябваше да стартира в 5 часа българско време, само че на три пъти бе пренасрочен с вярата изискванията да се подобрят. Това обаче не се случи и по тази причина остава за на следващия ден.

Един от разновидностите е спускането да се организира сред двата манша на женския великански слалом. По стратегия те стартират надлежно в 4:15 и 7:45 часа българско време и са на друга писта от тази за скоростните дисциплини.
Снимка: Reuters

Програмата на алпийските ски в Пекин е една от най-наситените със надпревари и публични тренировки, което прави доста мъчно преместването на отсрочен старт без да бъдат наранени и други надпревари. До края на Игрите само на 18 февруари няма нито съревнование, нито публична подготовка.

Във вторник за мъжете е очакван супергигантски слалом, а в четвъртък би трябвало да има алпийска композиция, която ще включва един манш втурване и един манш слалом.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР