Мъжкото достойнство винаги е било обект на интерес както от

...
Мъжкото достойнство винаги е било обект на интерес както от
Коментари Харесай

Вижте кои са 5-те типа пениси според формата и техните достойнства

Мъжкото достолепие постоянно е било обект на интерес както от страна на женската половина на човечеството, по този начин и от учените. Благодарение на тяхната бдителност поназнайваме за някой и различен забавен подробност, обвързван с този по този начин нужен и жизнеоутвърждаващ инструмент. Сред изключително завладяващите елементи към пениса, който постоянно е вълнувал дамите обаче, е неговата величествена форма, намерила израз в творчеството на редица именити представители на изкуството и инженерната мисъл от древността до през днешния ден. Независимо от метода, по който художници и скултори изразявали поклонението си пред Негово величество фалоса, представителите на науката през днешния ден са безапелационни – половият член може да се похвали не с една, а с цели пет разновидности съгласно очертанията, с които природата го е дарила. Нека да ги забележим:

1. Банан
Този вид пенис е по-тънък в основата, уголемява се леко по средата, и още веднъж се стеснява към върха. Достойнства: Характерна за този пенис е дребната глава, което е гаранция за неналичието на какъвто и да било дискомфорт при проникването. В същото време дебелината на ствола усилва насладата от проникването.

2. Чадър
Този вид пенис е прочут още и под названието "гъба " – характеризира се с тъничък и еднакъв дънер и огромна, обширна глава. Достойнства: В полово отношение този тип пенис се смята за мощно подтикващ, защото огромната глава обезпечава повече раздразнение и наслаждение. При дами с тесни влагалища обаче може да аргументи дискомфорт. В такива случаи е целесъобразна честата промяна на позите, както и постоянното потребление на лубрикант.

3. Скоба
Леко закривените наляво или надясно пениси са постоянно срещано събитие, което никога не трябва да безпокои нито мъжете, нито дамите. Достойнства: В случай че кривината е леко изразена, за предпочитане е упражняване на мисионерска и сходни на нея пози. Те улесняват директното навлизане. При останалите пози може да има дискомфорт. От друга страна, тази форма на пениса дава опция за постигане и стимулиране на G-точката. Какво става с организма ни, когато спрем да вършим секс Бъдете деликатни, в случай че мъжът ви каже тези 6 неща Какво прави мъдрата жена, когато ѝ изневеряват

4. Химикалка
Както подсказва името, този пенис има формата на писалка – равно, право, не изключително дебело, а върхът му е подострен. Достойнства: Качествата на този вид форма са доста, защото разрешава навлизане без дискомфорт. Мъжете с подобен пенис умерено могат да задоволяват половинките си посредством практикуването на всевъзможни пози. Благодарение на тесния връх пък тази форма е идеална за анален секс - проникването е елементарно, по-малко мъчително и без диря от дискомфорт.

5. Показалец
Този вид пенис е присъщ с ширината в основата си. Колкото повече нагоре се отива, толкоз повече се стеснява. Достойнства: Формата вид Показалец е подобаваща за всевъзможен тип поза. Не основава дискомфорт и предлага необикновено наслаждение на дамата. Разбира се, това зависи и от анатомията на дамата. Както виждате, всеки пенис, без значение от величина и форма, може да се похвали със свои преимущества и качества. Но това, което е по-важно за един съвършен полов живот е отношението сред сътрудниците, доверието и желанието взаимно да изследват телата си и един на различен да си доставят физическа приятност от взаимното прикосновение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР