Мъжкият волейболен отбор на Дея спорт (Бургас) обърна и надигра

...
Мъжкият волейболен отбор на Дея спорт (Бургас) обърна и надигра
Коментари Харесай

Дея спорт обърна Марек

Мъжкият волейболен тим на Дея спорт (Бургас) обърна и надигра вкъщи Марек Юнион Ивкони (Дупница) с 3:1 (19:25, 25:22, 25:15, 25:22) в мач от предпоследния 21-и кръг от постоянния сезон на Суперлигата на България.

Въпреки това, бургазлии остават на предпоследното 11-о място във краткотрайното класиране с едвам 4 победи, 17 загуби и 12 точки, като съвсем несъмнено ще играят плейаут за оставане в Суперлигата. Марек пък е 9-и с 6 победи, 15 загуби и 19 точки и минимални шансове за заветното 8-о място, което дава право на присъединяване в плейофите. В последния 22-и кръг от постоянния сезон Дея спорт гостува на Дунав (Русе), до момента в който дупничани са домакини на Левски. Срещите са в петък (15 март) от 18,30 часа.

Мачът в Бургас стартира мощно за гостите от Марек, само че в средата на първия гейм те позволиха противникът им да изравни резултата при 13:13. След това още веднъж дръпнаха напред и завоюваха първата част с 25:19. В останалите три гейма, обаче, играта на полето се диктуваше напълно от домакините от Дея спорт и те справедливо се поздравиха с крайната победа. Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР