Мъжкият отбор на „Левски София” ще участва предимно с юноши

...
Мъжкият отбор на „Левски София” ще участва предимно с юноши
Коментари Харесай

Волейболният Левски ще доиграе сезона основно с юноши

Мъжкият тим на „ Левски София” ще взе участие най-вече с юноши в оставащите срещи от постоянния сезон и вероятно в плейофите на Суперлигата. Ръководството на клуба взе решение да даде опция на състезателите от тима за юноши до 19 година да натрупат тренировки и мачове преди финалите за тази възраст.

„ След поредицата от загуби на процедура мъжкият отбор загуби шансове да се бори за нещо по-значимо в шампионата. Поради тази причина взехме решение да сложим акцента върху юношите ни, които предварително се класираха за финалите на държавното състезание. С анулацията на мачовете при подрастващите момчетата ще имат опция да вземат участие в мъжкото състезание и това ще им даде подтик в борбата за медалите. Надяваме се тази възбрана да не засегне и мачовете от Суперлигата”, оповестиха от „ Левски София”.

От титулярите при мъжете в срещите до момента само Гордан Люцканов и ветеранът Марк Макгивърн ще продължат да се състезават. Капитанът Смилен Мляков също ще изиграе още един мач. Останалите момчета ще продължат да упражняват и да оказват помощ на младите си сътрудници. Самият старши треньор на мъжете – Андрей Жеков, води и състава за юноши до 19 година

В сряда „ Левски София” гостува на „ Пирин” в промеждутъчен кръг от шампионата, а в събота има домакинство на „ Славия”. И двата мача ще се проведат без аудитория поради ограниченията против грипните болести и ковид.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР