Мъжкият ни национален отбор по волейбол победи Аржентина с 3-1(19:25,

...
Мъжкият ни национален отбор по волейбол победи Аржентина с 3-1(19:25,
Коментари Харесай

България с втора победа в Лигата на нациите, бихме Аржентина

Мъжкият ни народен тим по волейбол победи Аржентина с 3-1(19:25, 25:19, 25:21, 25:22) в своя трети мач от Лигата на нациите.

Българите започнаха с сложен триумф над Китай в пет гейма, а по-късно отстъпиха против Съединени американски щати с 1:3. Аржентина пък загуби от Съединени американски щати с 2:3 и от Китай 0:3.

Във втората седмица от Лигата на нациите конфликтите ще се пренесат в България. От 1 до 3 юни националите ни, водени от Пламен Константинов, ще разчитат на поддръжката на родната аудитория в София. „ Лъвовете “ играят надлежно против Сърбия, Австралия и Русия в столичната „ Арена Армеец “.

От 15 до 17 юни националният тим на България чака гореща поддръжка и от емблематичните почитатели във Варна. Тогава, в зала „ Конгресна “ в Двореца на културата и спорта в морската столица волейболистите ни се изправят против олимпийския първенец Бразилия, Франция и Канада.

Билети за домакинските мачове на България в Лигата на нациите може да купите на eventim.bg и в партньорската мрежа на компанията в цялата страна.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР