Мъжкият национален отбор по волейбол започва подготовка за олимпийската квалификация

...
Мъжкият национален отбор по волейбол започва подготовка за олимпийската квалификация
Коментари Харесай

Пранди извика 15 играчи в националния, започват на 26 декември

Мъжкият народен тим по волейбол стартира подготовка за олимпийската подготовка в Берлин (Германия) на 26 декември. В състава, разгласен от селекционера Силвано Пранди, за подготвителния лагер са включени 15 състезатели. Първата подготовка на националния тим е в четвъртък следобяд в София. Част от волейболистите, като играещите в Италия Виктор Йосифов и Алекс Грозданов, ще се причислят ден по-късно.

На 28 декември ще се включи и Цветан Соколов, който взе участие във финалния шампионат за купата на Русия. На 31 декември от 15.00 часа и на 1 януари от 16.00 часа ще се изиграят две контролни срещи с Египет. Допълнително ще бъде оповестено дали и другарските мачове в " Христо Ботев " ще бъдат открити за почитатели. Отборът на България отпътува за Берлин на 3 януари в 11.50 часа. Националите започват в група " Б " против Франция на 6 януари, а в идващите два дни са дуелите против Холандия и Сърбия.

Състав на България:

Разпределители: Георги Сеганов и Добромир Димитров
Диагонали: Цветан Соколов и Велизар Чернокожев
Посрещачи: Тодор Скримов, Николай Пенчев, Розалин Пенчев, Мартин Атанасов и Георги Петров Центрове: Виктор Йосифов, Теодор Тодоров, Светослав Гоцев и Алекс Грозданов
Либеро: Теодор Салпаров и Петър Каракашев
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР