Мъжкият национален отбор по волейбол ще се изправи срещу Словения

...
Мъжкият национален отбор по волейбол ще се изправи срещу Словения
Коментари Харесай

По-специалният осминафинал за Теодор Салпаров

Мъжкият народен тим по волейбол ще се изправи против Словения на осминафинал на европейското състезание през днешния ден (21 септември) от 21,30 часа.

Мачът ще е по-специален за един от българските волейболисти - либерото Теодор Салпаров. Той ще пропусне рождения ден на своята обичана - актрисата Ралица Паскалева, само че за сметка на това ще опита да помогне на " лъвовете " да победят в сложния мач.

Българските волейболисти ще би трябвало да играят в препълнената зала в Любляна. Очаква се в нея да участват повече от 11 000 фенове, който сигурно ще стискат палци и ще скандират за победа на домакините.

" Жертваш доста - най-много фамилията и околните, само че на тези години всеки мач може да ми е финален. Ще е празник за тези хора в залата. Тук съм и поради невероятната атмосфера, за тръпката от такива значими мачове ", съобщи Салпаров пред bTV преди дуела.

Атмосферата в Любляна към този момент се усеща. Пред хотела на националите пък беше проведен състезателен празник за децата, а част от тях най-вероятно ще участват на мача.

Петър Бакърджиев, btvnovinite.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР