Мъжкият национален отбор по баскетбол на САЩ завърши по най-добри

...
Мъжкият национален отбор по баскетбол на САЩ завърши по най-добри
Коментари Харесай

САЩ приключи подготовката за Световното с победа

Мъжкият народен тим по баскетбол на Съединени американски щати приключи по най-хубави вероятен метод подготовката си за Световното състезание, което стартира на 31-и август в Китай, откакто се наложи над Канада с 84:68 в последната си контролна среща преди старта на шампионата на планетата.

Джейлън Браун беше най-резултатен за селекцията на Грег Попович – 19 точки, Донован Мичъл и Кембда Уолкър прибавиха по 12 точки, а Майлс Търнър се отличи с „ дабъл-дабъл “ – 10 точки и 15 битки.

За „ кленовите листа “ с 21 точки се разписа Кайл Уилтър, а Кем Бърч завърши с 13 точки.

Интригата в мача завърши рано, откакто американците поведоха с двуцифрен задатък още след първите 10 минути – 20:9, като до последния съдийски сигнал възпитаниците на Грег Попович не изпуснаха самодейността и се поздравиха с успеха – 84:68.

Въпреки изразителната победа, баскетболистите на Съединени американски щати не демонстрираха най-хубавото от себе си, откакто имаха много невисок % при стрелбата за три точки – 2/14, само че за техен шанс, противниците им от Канада също не блеснаха изключително при стрелбата от далечно разстояние – 6/23.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР