Мъжкият национален отбор отстъпи с 84:87 срещу шампиона на Африка

...
Мъжкият национален отбор отстъпи с 84:87 срещу шампиона на Африка
Коментари Харесай

България загуби от Тунис в зала “Универсиада”

Мъжкият народен тим отстъпи с 84:87 против първенеца на Африка Тунис в мач, игран пред закрити врата в зала " Универсиада ". Българите изиграха доста равносилен мач с тунизийците, като драмата се резервира до последните секунди. Отново Александър Везенков бе най-резултатен с 22 точки и 6 битки. 17 добави Александър Янев, 13 - Божидар Аврамов, а по 10 - Станимир Маринов и Христо Захариев.

Другата седмица тимът ще продължи подготовката си в Ботевград. Тимът се изправя в доста значим мач от квалификациите за международното състезание в Китай през 2019 година против Исландия. Двубоят в " Арена Ботевград " е на 29 юни в 18.00 часа. Билетите са с цена 5 лв. и могат да бъдат закупени на касите на оборудването, а също - в мрежата на ticketpro.bg. На 2 юли българите гостуват на Чехия в финален мач от този цикъл.

Ако момчетата на Любомир Минчев съумеят да се класират на едно от първите три места в групата си, ще продължат борбите за място във финалите в Китай против първите три отбора от групата, в която са Франция, Белгия, Русия и Босна и Херцеговина.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР