Мъжкият национален отбор на Франция ще бъде воден от италиански

...
Мъжкият национален отбор на Франция ще бъде воден от италиански
Коментари Харесай

Ето кой може да замени Лоран тили начело на Франция

Мъжкият народен тим на Франция ще бъде воден от италиански експерт, оповестяват медиите на Апенините. Според информацията, от френската федерация са намерили заместител на Лоран Тили, който се разделя с отбора. Става въпрос за старши треньора на Итас Трентино (Тренто) Анджело Лоренцети .

Името на 55-годишния Лоренцети е най-тиражираното досега, като се твърди, че договарянията са почнали и към този момент вървят добре. В случай на положителен процес, точно той ще води " петлите " на Олимпиадата в Токио следващата година.

Francia: Angelo Lorenzetti in pole position per la panchina de " Les Bleus "? https://t.co/KUhCDJUYcV #Volleyballit #pallavolo #volleyball pic.twitter.com/ObjU75mBeJ
— Volleyball.it (@Volleyball_it) March 27, 2020 Старши треньорът на трентинци е работил с няколко юношески обединения на " Скуадра адзура " през 90-те години и в интервала 2004-2005. Последно на клубно равнище, преди да поеме сегашния си тим, бе отпред на Модена (2012-2016).
Лоран Тили пък завършва уговорките си с първенците от Евроволей 2015 поради дълготраен контракт с японския вицешампион Панасоник Пантърс.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР