Мъжкият национален отбор гостува днес на Грузия в четвъртата си

...
Мъжкият национален отбор гостува днес на Грузия в четвъртата си
Коментари Харесай

Националите гостуват на Грузия след тежкия инцидент с Тошко Неделев

Мъжкият народен тим гостува през днешния ден на Грузия в четвъртата си среща от Лигата на нациите. Мачът е през днешния ден от 19:00ч. в Тбилиси .

Двубоят можеше и да бъде отсрочен, само че беше взето решение срещата да се играе. В петък при идването си в Грузия националите катастрофираха тежко. Тежко пострада капитанът на Ботев Тодор Неделев, който е със строшен череп и беше опериран по неотложност. Неделев ще остане най-малко още 10 дни в болничното заведение в Тбилиси преди да се върне в България.

След изживени потрес България би трябвало да играе против Грузия, а мачът идва и в ужасяващ миг за националите. Те изгубиха с 2:5 преди седмица от грузинците вкъщи, а в четвъртък направиха и 1:1 като посетител на една от най-малките страни в света - Гибралтар.

В групата България е на третото място с две точки, водач е Грузия с цялостен актив от 9 точки, на второто място е Северна Македония с 4 точки, а Гибралтар е на последната позиция с една точка.

Грузия : Гиорги Лория, Отар Какабадзе, Гурам Кашия, Давит Хочолава, Гиорги Абуржания, Соломон Кверквелия, Ника Квеквескири, Иракли Азаров, Хвича Кварацхелия, Буду Зивзивадзе, Зурико Давиташвили

България: Николай Михайлов, Иван Турицов, Андреа Христов, Антон Недялков, Едисон Йорданов, Ивайло Чочев, Георги Миланов, Филип Кръстев, Кирил Десподов, Мартин Минчев, Атанас Илиев
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР