Мъжкият бранд Rowing Blazers лансира първата си дамска колекция и

...
Мъжкият бранд Rowing Blazers лансира първата си дамска колекция и
Коментари Харесай

Принцеса Даяна отново е муза на модна колекция

Мъжкият бранд Rowing Blazers стартира първата си дамска сбирка и тя е въодушевена от една в действителност с(т)илна жена – принцеса Даяна. Стилът й беше леко необикновен за принцеса, само че по тази причина пък несъмнено постоянно се е откроявал с характерност и фина доза чувство хумор, повлиял на мнозина, в това число и Анди Уорхол. “ постоянно е била огромно ентусиазъм и фешън икона за мен “, споделя Карлсън.



Джак Карлсън, изобретателен шеф на марката, взема решение да пресъздаде паметния червен пуловер с принт на овце, с който сме виждали принцесата. През годините моделът е заимствуван нееднократно, само че той съумява да открие и употребява истинския дизайн, основан през 80-те. В новата дамска линия на Rowing Blazers откриваме и небезизвестния розов на Даяна с надпис “I’m a luxury ”, както и  от туид с пачуърк елементи, панталони с необятни крачоли и междинна талия, костюми от рипсено кадифе и раирани чорапи в цветовете на дъгата.

Но какво в действителност накара един бранд, толкоз мощно фокусиран върху мъжкото облекло, да направи и дамска линия? Rowing Blazers са известни с акциите си с лица като и с блейзърите, които вършат за клубовете по гребане, в които в действителност вземат участие доста дами – точно това подтиква марката към смяна. Линията беше стартирана с няколко месеца забавяне поради изключителното състояние, само че към този момент е налична във магазините на Rowing Blazers. Можете да я разгледате и в нашата изложба.
 


 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР