Мъжката тениска се е превърнала в задължителен елемент от гардероба

...
Мъжката тениска се е превърнала в задължителен елемент от гардероба
Коментари Харесай

Как да изберете правилен размер тениска? - slava.bg

Мъжката тениска се е трансформирала в наложителен детайл от дрешника на всеки мъж. Без значение дали сте от нейните свръх почитатели и имате над 50 броя или за вас тя остава единствено част от бельото, което се носи под формалната риза, няма мъж, който да не се нуждае от хубава мъжка тениска. Но какво значи в действителност „ хубава мъжка тениска “. Когато става дума за мода, изборът на цветове, десен и модел е доста персонален. Но има един общ знаменател, под който могат да се слагат всички мъжки тениски – с цел да са хубави, най-много би трябвало да са верният за вас размер. Ако не подберете тениските си в верния за вас размер, даже да е с идеалната кройка, цвят, материя и шарка, тя в никакъв случай няма да ви стои по метода, по който си представяте. Следвайте тези елементарни правила за установяване на верния размер мъжка тениска и ще сте спокойни, че сте създали добър избор.

Раменете на тениската

Извивката на раменете на вашата тениска би трябвало да са тъкмо по линията на вашите лични рамена. Това ще подчертае мъжката фигура и тениската ще ви е по мярка.

Ръкавите на тениската

Ръкавите би трябвало да стигат средата на бицепса. Не би трябвало да са прекомерно необятни, нито впити в кожата. Ако работите крепко във фитнеса, можете да изберете тениска с по-къси ръкави, с цел да наблегнете фигурата си.

Дължината на тениската

Не е добре да е нито прекомерно къса (това е предимство на жените), нито прекомерно дълга (тогава рискувате да изглеждате развлечено и детински).
Точната дължина на тениската е доникъде на ципа на панталона. Ни повече, ни по-малко за същински съвършен външен тип по тениска.

Ширината на тенискат
Тук основният миг е да се откри златната среда сред наблягане на тялото и прикриване на излишествата. Една тениска не е добре да е прилепнала, даже да сте с идеално тяло.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР