Мъжката тенис асоциация и Tennis Australia официално представиха турнира ATP

...
Мъжката тенис асоциация и Tennis Australia официално представиха турнира ATP
Коментари Харесай

България със сериозни шансове за участие в нов тенис турнир на АТР

 Григор: Джокович ще завоюва шампионата в Лондон
Мъжката тенис асоциация и Tennis Australia публично показаха шампионата ATP Cup, който ще открива мъжкия тенис календар от 2020 година.

Надпреварата ще се организира в три австралийски града в границите на 10 дни (3 до 12 януари). ATP Cup ще има награден фонд на стойност 15 милиона $ и ще носи 750 точки за ранглистата на спечелилите.

Добрата вест за България е, че облагодетелствани са страните, които имат първа ракета с ранкинг измежду първите 24 в света. Това значи, че в случай че Григор Димитров взе участие, с него ще има и различен български тенисист, който ще има опция за съществено израстване в ранглистата при триумф на страната ни.

Ето кои страни имат право да играят досега:

Сърбия, Испания, Швейцария, Аржентина, Германия, Южна Африка, Австрия, Япония, Съединени американски щати, Русия, Италия, Англия, Гърция, Канада, България, Грузия, Белгия, Южна Корея, Франция, Австралия, Унгария, Чили, Словакия.

Иначе новият сезон 2019 в тениса още е надалеч, само че Григор към този момент стартира подготовката си за него в резиденцията си в Монте Карло.

Българинът пусна в обществената мрежа Инстаграм клипове и фотоси от тренировките си във фитнеса под зоркото око на Себастиен Дюран, който дава отговор за физическата му подготовка.



Засега е ясно, че Димитров ще стартира акцията си по традиция в Бризбън, като е удостоверил присъединяване и на демо шампионата FAST4. Преди дни той посети и академията на някогашния си ментор Патрик Муратоглу.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР