Мъжката ни двойка - Мартин Николов и Данаил Николов се

...
Мъжката ни двойка - Мартин Николов и Данаил Николов се
Коментари Харесай

Престижно представяне за мъжката двойка на ЕП по акробатика

Мъжката ни двойка - Мартин Николов и Данаил Николов се класира на четвърто място на Европейското състезание за младежи и девойки, което се организира в израелския град Холон.

Във възрастовата група 11-16 години момчетата на Йорданка Кочева изиграха чудесно балансовата си композиция, получиха от съдиите оценка от 26.600 точки, която им отреди позиция в подножието на медалите. 2 десети разделиха българите от бронзовото отличие с което се окичиха представителите на Франция – 26.800 точки, осведоми БНР. Европейски първенци станаха акробатите от първия тим на Русия с оценка от 27.600 точки. Толкова получи и двойката на Англия, която остана втора в подреждането.

Според разпоредбите и по решение на Европейския съюз по гимнастика всички финалисти във възрастовата група 11-16 години в битката за медалите показват единствено балансовата композиция.

Във възрастовата група 12-18 години във типа женски двойки Теодора Кръстева и Елена Босилкова се класираха за финала. Момичетата на Гергана Денева попаднаха измежду кандидатите за медалите с осми резултат от квалификацията.

В многобоя българките се подредиха на 13-то място като събраха общ брой от 51.700 точки (26.050 точки за баланс и 25.650 точки за темпо). Преди тях по две двойки класираха Русия, Англия, Израел, Белгия и Португалия които съгласно разпоредбите не могат да играят във финала, където попада по представител от нация.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР