Мъжете в развитите икономики остават членовете на семейството с най-висок

...
Мъжете в развитите икономики остават членовете на семейството с най-висок
Коментари Харесай

Нагласи на женската аудитория, които да имате предвид

Мъжете в развитите стопански системи остават членовете на фамилията с най-голям приход. В множеството случаи обаче дамите вземат решението по какъв начин да бъде разпределян фамилния бюджет.

Въпреки това и макар развиването на маркетинга, фирмите към момента се затрудняват да намират способи да убеждават дамите като клиенти.

Настъпиха времената на майките блогърки, еманципираните дами по върховете на бизнеса с немалка заплата. Това е епохата на прочувствените решения. В нея се обрисуват основни промени в настройките на дамите, част от които са напълно настоящи.

За тях описа списание Entrepreneur. Авторите му показват, че се случва следното:

1. Жените се съпротивяват против съвършените облици, популяризирани в медиите . Оценяват все по-високо несъвършенствата. Особено след появяването на световни акции в отбрана на естествиения дамски тип и самочувствието, като тази на Dove за същинска хубост, стартирана през 2004 година и известна по целия свят. Това схващане се зарежда от майките във форумите и на други места в мрежата, които споделят възприятията си на напредък и проваляне, до момента в който отглеждат деца. С откриването и изтъкването на тази естественост рекламата ще реализира триумфи. 

Една от звездите, които обществено се застъпиха зад възгледа, бе поп певицата Бионсе. С представянето на собствен албум през януари 2014 година, тя обществено прикани дамите да се вгледат в себе си и да потърсят хубост в несъвършенството, да бъдат мощни и уверени. Бионсе е считана от хиляди девойки за добре изглеждаща жена и майка, за поп дива. За някои даже тя се доближава до идеала за хубост.

2. Жените са все по-склонни да заменят старите полезности . Все повече от тях живеят според лична концепция за житейския триумф и щастието, отхвърляйки общата.

Продължава на страница 2.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР