Мъжете в напреднала възраст смятат, че симптомите на увеличената простата

...
Мъжете в напреднала възраст смятат, че симптомите на увеличената простата
Коментари Харесай

Уролозите алармират: При затруднено уриниране страдат бъбреците

Мъжете в преклонна възраст считат, че признаците на увеличената простата са естествени и свързани със стареенето. Често те не подхващат никакво лекуване, а търпят многочислените нощни ставания, сложното уриниране и слабата бликам досега, в който се постанова да им се сложи катетър. Наистина хиперплазията на простатната жлеза е обусловена от възрастта, само че не е обикновено положение. Консултацията със експерт е целесъобразна, а лечението би трябвало да се съобрази с общото здравословно положение на пациента. Практически признаците на увеличена простата е евентуално да се облекчат краткотрайно и посредством хранителни добавки, и посредством лекарства, само че да се спрат дефинитивно може по един единствен метод – посредством интервенция. И то не интервенция, която просто да разшири канала и след време мъжът още веднъж да изпита усложнения, а такава, каквато ще реши казуса вечно. Разликата сред интервенцията със скалпел и лазерната интервенция е в това, че с първата просто се изрязва част от простатата, която обаче продължава за пораства и след няколко години признаците се завръщат. При лазерното изпаряване на простата се отстранява цялата тъкан и мъжът непрестанно се е освободил от терзанията си. Премахването на простатната жлеза посредством Зелен лазер – уред, основан особено за тази интервенция - оказва помощ пикочните признаци, породени от ДПХ, да отшумят бързо.

Нелекуваната простата може да провокира редица затруднения: повтарящи се възпаления на пикочните пътища, дискомфорт, увреждания на бъбреците или пикочния мехур, формиране на камъни, некадърност да се управлява уринирането ( инконтиненция ) или некадърност за задържане на урина
Редица процедури са разполагаем на лекарите, само че лазерна хирургия има няколко прерогативи спрямо други способи: няма загуба на кръв, няма потребност от цялостна анестезия, няма сечения, няма шевове, няма залежаване след интервенцията, няма риск от инконтиненция, т.е. не се визира способността на мъжа волево да задържа урина, няма заплаха от нарушавания в половата функционалност. Затова експертите смятат Зеления лазер за най-модерното, дейно и атравматично лекуване на увеличена простата.
Хил клиник е здравното заведение в страната, което има най-богат и дълготраен опит в потреблението на лазери за унищожаване на простата – повече от 2000 пациенти към днешна дата. Те са първата и единствена клиника в България, която разполага със Зелен, Тулиум и Холмиум лазери.

За консултация със експерт уролог в Хил клиник: 02 439 3131. През м. февруари 2018 пакетът „ Профилактика на простатата “ е с 40% по-евтин и коства 30 лева Повече информация на hillclinic.com
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР