Мъжете са винаги готови за секс (е, почти)! Трябват им

...
Мъжете са винаги готови за секс (е, почти)! Трябват им
Коментари Харесай

С тези неща винаги може да убиете сексуалния апетит на мъжа до вас, така че НИКОГА не ги правете

Мъжете са постоянно подготвени за секс (е, почти)! Трябват им секунди да минат на тази вълна. Но със същата скорост биха могли и да слязат от нея, в случай че дамата повдигне някоя от идващите тематики.
Действат много анти възбуждащо и има голяма възможност да неуспехите интимното си премеждие.
Пари

Освен, в случай че не сте спечелили шестица от тотото и имате желание да разделите сумата с колегата си, не повдигайте тематиката пари. Тя не е секси, изключително, в случай че ще визира неналичието им. Не е хубаво и да употребявате момента, с цел да поискате нещо. Даже да се съгласи, по-късно мъжът ви сигурно ще остане отчаян от вас.

Родители

Вашите, неговите, няма значение. Мисълта за тях мигновено убива възбудата и нищо чудно дълго време нищо да не може да я съживи.

Недостатъците на тялото ви

Мъжете обичат женското тяло. След като са настроени на секс вълна, те не се заглеждат нито в паласките, нито в целулита ви. И изречения от рода „ Не ми гледай корема “ или „ Голямо ли е дупето ми “ са способни в действителност да отхвърлен колегата ви от вас. На всичкото от горната страна по този начин сама му навирате минусите си в очите. Но по-важното е, че мъжете полудяват по уверените в себе си, а не по комплексираните дами.

Деца

Повечето мъже обожават децата, желаят да бъдат татковци или към този момент са. Но това не е тематика, подобаващата преди, по време или след секс. Просто им работи не еротично.

Бивши

Повярвайте, въпреки да звучи неуместно, огромна част от дамите са правили този гаф. „ И някогашния ми обичаше по този начин. “ „ И някогашния ми настояваше за това, само че в никакъв случай не се съгласих и в този момент няма да го направя. “ „ Определено си доста по-добър в леглото от някогашния ми. “ Дори за хвалба, някогашният в никакъв случай не е подобаваща тематика за диалог с сегашния. Камо ли по време на секс!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР