Мъжете са различни, но списъкът с неща, които жените никога

...
Мъжете са различни, но списъкът с неща, които жените никога
Коментари Харесай

Жени, никога НЕ правете тези 5 неща заради мъж

Мъжете са разнообразни, само че описът с неща, които дамите в никакъв случай не би трябвало да се вършат поради тях, е еднакъв. Ето какво една жена в никакъв случай не би трябвало да прави за обичания си.
1. Финансова помощ
Без значение на какъв брой години е мъжът, никога не би трябвало да го подкрепяте финансово. В края на краищата той има другари или родители, които могат да му заемат избрана сума пари за известно време. Не слагайте това задължение на нежните си женски плещи.
2. Скъпи дарове
Ако сте привикнали даже за букет цветя да се отплащате на колегата си с подарък, това е неверен метод. В последна сметка, вие сте жена и би трябвало да се глезите по-често.
3. Съжаление
Можете да помогнете на мъжа до себе си морално и да предложите всевъзможни разновидности за излаз от сложна обстановка, само че в никакъв случай не би трябвало да го съжалявате. Първо, това ще го накара да се отпусне и ще стартира да вижда във вас освен обичаната жена, само че и грижовна майка, на която може постоянно да се оплаче, тъй като знае, че тя ще реши проблемите му.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР