Мъжете са от Марс, а жените от Венера, когато става

...
Мъжете са от Марс, а жените от Венера, когато става
Коментари Харесай

4 неща, с които жените отблъскват мъжете без да знаят

Мъжете са от Марс, а дамите от Венера, когато става въпрос за връзки. Много постоянно ние считаме, че несъмнено държание е вярно, само че в действителност представителите на мощния пол са на друго мнение.
Ето няколко метода, с които дамите саботират личните си връзки. Преди да ги прочетете, се запитайте „ Колко от тях върша или съм правила? “
1. Анализират всяка дума, която кажат мъжете
Типично един мъж може да каже или направи нещо, без да се замисли доста. От друга страна ние сме склонни да прекарваме часове, дискутирайки с приятелките си нюансите на това, което е споделил той или е направил. Те ще прегледат всяка част от връзката. Беше ли известие? Имаше ли усмихнато личице? Кога е писал? Колко известия е пратил този ден?
Знаем, че е мъчно да не премисляте нещата, когато излизате с някого, изключително в случай че той не е най-хубавият в изразяването на чувствате и страстите. Ако не ви е писал през днешния ден или не прави дълготрайни проекти, просто се пуснете по течението. Той най-вероятно е ангажиран или има неприятен ден, или седмица. Не знаете. Не прекалявайте с прекомерно анализиране, тъй като по този метод единствено вредите на връзката си.
2. Нямат личен живот
Много хора стартират връзки прекомерно бързо и влагат в тях, когато към момента не познават добре индивида.
Животът ви не би трябвало да се върти към някого, когато сте срещнали преди един месец. Живели сте толкоз дълго време сами и то добре, по тази причина не спирайте да вършиме това, което обичате и не забравяйте за останалия си живот
3. Актове на обезсърчение
Отчаянието е съществена причина, поради която доста мъже отхвърлят дамите. Това демонстрира, че сте несигурна и имате ниско самочувствие, а също по този начин, че имате потребност от непрекъснато утвърждение. Ако той е излязъл с другари, оставете го умерено да се забавлява. Не проверявайте обществените мрежи, с цел да видите какво прави, нито пък не го заливайте със известия.
4. Опитвате се да го измененията
Да се пробвате да измененията някого не е рецепта за щастлива и здравословна дългогодишна връзка. Няма ищо неприятно в това да окуражавате някого да бъде най-хубавата версия на себе си или да му помогнете да види други варианти. Но никой мъж не желае неговата „ майка “ да му споделя какво да прави и какво прави неверно. Ако имате потребност да критикувате някого поради това, че не живее съгласно вашите упования, сте с неверния човек. Бихте ли желали някой различен да прави същото с вас?
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР